tv seksjon

 

Missions

God serie fra Frankrike som virker lovende, en thriller i verdensrommet. Noe vanskelig å få tak på, men verdt å se...

Søn 25.jun 2017
 

Lucky Man

Sprek serie som blander politi-thriller med noen overnaturlig/magi ingredienser. Resultat: god og spennende blanding...

Søn 25.jun 2017
 

12 monkeys

God serie som fanger deg inn og slipper ikke taket!..

Søn 25.jun 2017
 

The Keepers

Sterk dokumentar om hvordan et uløst mord på en nonne virvlet opp starten på moderne avsløring av den katolske kirkens presters misbruk av unge mennesker i 70 og 80-årene...

Søn 11.jun 2017
 

Agents of S.H.I.E.L.D

Utrolig slutt for sesongen for SHIELD agentene - denne serien blir bare bedre og bedre for hver gang. Pluss er fortsatt bruk av DeathRider som viser seg å redde mer enn bare agentene i slutt sekvensene.

Cliffhangeren er at våre helter befinner seg i ytre rom - blir spennende å se hvor dette ta..


Tor 18.mai 2017
 

Bosch - sesong 3

Bosch har sendt siste episode av sesong 3 og igjen er det en utsøkt politiserie som vises, den går fra bra til bedre og endte med en topp finale - fulgt av endel subplot'er som sikkert vil følge oss inn i fjerde sesong. Om det skjer er ennå uvisst,men kvalitetsmessig fortjener den det og enda fl..

Tor 18.mai 2017
 

Broadchurch

Excellent serie som nå er i tredje sesong, denne gangen får vi igjen trukket tråder fra første og andre sesong, men også fokus på et helt nytt sett med gåter. Voldtekt står i fokus denne gangen og det er utrolig hva serie-skaperne klarer å pakke inn av drama og sinnstemninger rundt dette. S..

Ons 26.apr 2017
 

Agents of S.H.I.E.L.D

De 3 siste episodene har AOS holdt på i en virtuell verden, hvor Hydra er altomfattende. Serien har hatt mange oppturer og denne er nok en godbit som føles nesten som en film i seg selv. Moro og se Grant Ward skikkelsen i en mer positiv rolle igjen, ala den han hadde i første sesongen...

Tir 25.apr 2017
 

Legion

Legion's første sesong er over og for en måte og avslutte på! Den som ventet en mega-slutt tok nok noe feil, men den er stor i den forstand at plot'et gir absolutt ingenting ved dørene selvom "alt" er oppklart. Sedvanlig er det en cliffhanger her, med at den onde mutanten rømmer. Men også enda..

Tir 25.apr 2017
 

Homeland

Topp avslutning på Homeland sesong 6, med en oppdagelse at Carrie kanskje ikke skal involvere seg mer - siste bildet viser valget hun må ta etter ting blir forverret med en paranoid president.

I det hele tatt har denne sesongen vært bunnsolid, god driv i alle episodene ..uten de store høyden..


Søn 23.apr 2017
 

Doctor Who

..er inne i sesong 10, tredje med Peter Capaldi og den begynner noe lunkent i første episode "Pilot". Etterhvert stjeler den nye følgesvennen Bill(som er ei jente) all oppmerksomheten og rettelig, siden Capaldi's doctor har blitt mer "barnslig" igjen, etter de mørkere sidene i sesong 9. Historien..

Man 17.apr 2017
 

Homeland

Sterk episode! Homeland har blitt atskillig roligere med sesongene og noen av de rent av nesten kjedelige..men sesong 6 har sakte bygd seg opp til å bli en thriller-sesong, så også denne siste episoden som har 3 samtidige hendelsesforløp gående - og de er alle forbundet med hverandre gjenom "ba..

Tir 28.mar 2017

Arkiv


© 2013-2017 bjornhkristiansen.com | admin