Logan(2017)

Søn 16.apr 2017

In the near future, a weary Logan cares for an ailing Professor X somewhere on the Mexican border. However, Logan's attempts to hide from the world and his legacy are upended when a young mutant arrives, pursued by dark forces.
Rotten Tomatoes:
Av alle x-men filmer og særlig filmene om Wolverine, er filmen Logan definitvt flere klasser ovenfor de andre. Satt i fremtiden til vår venn Logan får vi en trøstesløs verden hvor mutanter er utryddet og hvor Logan selv ikke lengre leger sine sår automatisk. En gammel, syk - og viser det seg, farlig - doctor X er med han og vi får glimt av hva som har foregått før i dystre subtekster, før de ble 2 på flukt(En ukjent "mutant-sniffer" kalt Caliban er også involvert)

Kombinert med den tragiske hverdagen til de tre får vi en gjeng unger med nye x-men evner som blir jaget av sine skapere(de er produktet av meksikanske mødre og DNA fra flere døde x-men), og deriblant altså ei jente med samme evner som Logan, altså mer eller mindre "datteren" hans.

Action-scenene er utrolig koregrafert, effekter er top-notch og det spares ikke på det visuelle i drepingen, hvilket er befriende da å skildre Logan(og Laura) spm noe annet enn det de faktisk er ville vært bortkastet. Selve historien er i tillegg så engasjerende at det kan bare bli en 10'er på denne.

Anbefales!


10/10

106 visninger

Rotten Tomatoes rangering
% / %
IMDB Rangering
8.5/10 - 217,747
Regissør:
James Mangold
Genre:
Action |Drama |Sci-Fi |Thriller
Dato:
3 March 2017

Mer fra samme regissør

2017
8.5/10 - 217,747

© 2013-2017 bjornhkristiansen.com | admin