film seksjon

3 uker siden

Voice from the stone

"A voice from the stone" er en drama/thriller film som visuelt er en fryd for øyet, kulisser og lys-setting oser av italiensk/gotisk atmosfære og passer perfekt inn i rammen rundt det halveis falleferdige godset. Filemn skal visstnok utspille seg på femti-tallet, men det preget finnes kun gjenom guvernantens klesplagg, de andre har mer tidløse og landlige klær.

Det som gjør filmen litt mindre attraktiv er hvordan historien utfolder seg fra disse første bildene: fra en mild psykologisk..

3 uker siden

A dark song

"A Dark Song" er en merkelig film som egentlig er interessant men faller litt igjenom p.g.a. effektene(selvom de ikke-CGI" maskene faktisk passer bra inn i denne settingen). Over gjenomsittet god kommentar om okkultisme og den praktiske utøvelsen av den - i den grad de som benytter det tror på det.

Siste delen hvor vår heltinne møter "lyset" og dertil en "gud" i form av en gresk-inspirert skikkelse(her bommer de totalt, og viser at budsjett nok var betraktelig i underkant av hva som krev..

1 måned siden

Midnight Special

Utrolig film om en gutt som er av en annen verden og hans vansker med å nå den igjen. Emosjonell og enkel, samtidig som effektene imponerer. En liten perle blant utallige andre "UFO"-filmer...
 

The Great Wall

The Great Wall har sine øyeblikk, men altfor mange dårlige i tillegg. CGI'en virker game-orientert og kunstig, skuespillerne er utrolig stereotype, særlig de kinesiske..(men Damon og co. gjør ikke tingene stort bedre). og monstrene er rett og slett ikke skremmende nok. Grusomme ja, men altfor pr..

1 måned siden
 

Logan

Av alle x-men filmer og særlig filmene om Wolverine, er filmen Logan definitvt flere klasser ovenfor de andre. Satt i fremtiden til vår venn Logan får vi en trøstesløs verden hvor mutanter er utryddet og hvor Logan selv ikke lengre leger sine sår automatisk. En gammel, syk - og viser det seg,..

1 måned siden
 

kong - Skull island

Kong - Skull Island overrasket stort, siste års filmer av denne typen har ikke vært av det oppsiktsvekkende slaget, men denne har alt: humor, spenning, effekter og selfølgelig slåsskamper mellom monstre.   Bare sitte tilbake og nyte...

1 måned siden
 

Rogue One

Star Wars slik den var i A New Hope fra 1977 - morsom, spennende og engasjerende. Definitivt den beste til nå av de nye. Og den er ikke engang endel av trilogien men foregår rett før og midt i New Hope...

4 måneder siden
 

Independance Day - Resurgence

En oppfølger til første Independance day, noe av det samme plotet og driv - men med bedre effekter...

4 måneder siden
 

The BFG

En ganske fornøyelig film med mye av Roald Dahls ånd i seg, regissert av Steven Spielberg. Ble nok litt for "disney" etterhvert, men gode effekter og en små-sjarmerende historie veier opp mot det...

4 måneder siden
 

Morgan

Morgan begynte veldig bra, men etterhvert ble det klart at det ville bli en ganske enkel avslutning på den. Uansett, en mellomgod thriller/sc-fi film som er verdt å se...

4 måneder siden
 

The girl with all the gifts

Nok en zombie-film i samme ånd som Walking Dead - virus/plante som tar over menneskers hjerner og har kun et liv i (u)livet heretter. Det er noe slitsomt å gjenbruke denne teorien om og om igjen - men ihvertfall er denne filmen med et unikt perspektiv: barna til de infiserte(som forreste..

4 måneder siden
 

Train to Busan

Train to Busan er koransk film som tar mye av World War Z's plot inn i en koreansk hverdag. Men den gjør det faktisk bedre enn inspirasjonen, dramaet og spenningen er høyere her og det hele føles bedre lagt opp, i og med at alt foregår på et tog. I så måte minner den om Snowpiercer men altså..

4 måneder siden
 

The autopsy of Jane Doe

Filmen er en studie/hyllest til 70-tallets skrekkfilmer og har mange av de samme egenskapene som disse, men med moderne tvister og grafiske effekter. Overrasket meg med at den var såpass severdig, da "splatter" filmer - som jeg antok den var - generelt ikke har så stor interesse hos meg..

4 måneder siden
 

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children er en smått merkelig men fascinerende film, basert på en bok-serie men regissert av Tim Burton er den et slags krysning mellom Burtons filmer og et Potter-type univers..men med atskillig mer bisarre elementer. Det store med filmen (og bøkene vil jeg ant..

6 måneder siden

Arkiv


© 2013-2017 bjornhkristiansen.com | admin