Siste i bloggen

*

Servant

24 jan 2020

Ny serie av Night M. Shyamalyan som fra første episode virket utrolig fascinerende. Dessverre er det lite fremgang i historien hvilket gjør det til en øvelse i tålmodighet å vente gjenom alle 8 episoder for en konklusjon - som heller ikke føles altfor original. Serien kunne sannsynligvis vært forkortet ned til 2-3 episoder. Noe skuffende da serien hadde potensiale for en god mysterie-horror-thriller men istedet ble en psykologisk affære som engasjerer mindre. Ser at den får gode kritikker ute i den vide verden men meg ga den veldig lite.
*

Lord of the Rings - the fellowship of the Ring

19 jan 2020

Fantastisk filmatisering som blir bedre for hver gang en ser de. Fortsatt moderne snitt over filmen fra 2000 men en ser CGI har kommet seg videre i 2020.
*

Terminator: Dark Fate

18 jan 2020

Morsomt med gjensyn av karakterer fra de første filmene og effektene er gjenomgående gode - som det bør være i 2020 - men det hakker endel pga lite oppfinnsomhet i handlingen. Også lite troverdighet i noen av karakterene. Spesielt Dani karakteren virker særdeles lite overbevisende som leder for noe som helst, ikke egentlig scriptets sin skyld men mer valget av skuespiller.
*

Witcher sesong 1

04 jan 2020

En positiv overraskelse av en serie, med masse innspill av magi og legender, ispedd elementer fra flere mytologier.
*

Doctor Sleep

30 des 2019

God film som ikke helt lever opp til the Shinings høyder, men er likevel en god fortsettelse i mytologien rundt Stephen Kings romaner. Pluss for kreativ filming og bruk av første film - minus for noe slitte horror-fraser.
Eldre innlegg