B l o g g e n

May 06 2018

Valgets kvaler

Det har blitt mer og mer åpenbart for meg at et skifte i malestil må til - hvis jeg skal fortsatt være ærlig mot meg selv om hva jeg vil fange. Den stilen jeg har forfulgt hittil har gitt meg mye, men det mangler den gnisten jeg følte når jeg jobbet med Molde-bymotivet..jeg står på stedet hvil, prøver å fange realismen når det egentlig ikke er nødvendig eller faktisk interesser meg så mye.

Men teknikken mangler, må ta et tak og studere riktige metoder for å beherske det. Det blir sikkert mer introvert og personlig fargede motiv/malerier ut av det..men er ikke det hele poenget med malingen?

Oppdateres snart.


Apr 21 2018

Kim Cogan

En kunstner med en unik stil, det er umiskjennelig realistisk men samtidig er lyset i bildene en type "flomlys" som gir de et helt egen atmosfære og retning.

Apr 12 2018

Ivan Shiskin

Utrolig flink klassisk landskapsmaler fra Russland, detaljer i bilder er nesten ikke til å tro. Hvis begrepet super-realisme hadde eksistert den gang han levde, ville det vært hans varemerke.

Landskapene er fra Russland for det meste, men det føles kjent.


Apr 12 2018

Renato Mucillo

En italiensk landskapsmaler som følger klassiske tradisjoner men også endrer lyssetting, blander motiv etc. om gjør bildene nesten litt overjordiske.

Jan 17 2018

Nytt år...

ingen tagg
Nytt år, nye muligheter. 2018 er foran oss.

© 2017-2018 bjornhkristiansen.com | admin