Siste i bloggen

*

The Outsider

01 feb 2020

Utrolig sterk horror/drama serie bygd på Stephen King bok, med gode karakterer, skuespillere og et spennende plot. Som seg hør og bør med en SK roman.
*

Emergence

04 feb 2020

Kul ny serie som blander dram, sci-fi og thriller for en ganske engasjerende miks. Historien er ikke altfor unik men det gjøes på en måte som drar oss inn jo lengre frem historien drar deg.
*

Harry Potter - the Goblet of Fire

29 jan 2020

Fjerde film og noe svakere enn resten, mest pga ny regissør. Pluss for kjempehopp i historien hvor Voldemort er nå helt tilbake.
*

Harry Potter - the Prisoner of Azkaban

27 jan 2020

Tredje film og muligens den beste av de tidlige filmene, her er lite av Voldemort men desto mer av et spennende plot og introduksjon av mange nye hovedkarakterer. Pluss for bytte av Dumbledore skuespiller som etter min mening ga oss en mer dynamisk "greatest wizard" enn hva forrige fikk til.
*

Harry Potter - The Chamber of Secrets

26 jan 2020

Noe mer rolig handling i denne filmen, alle er blitt et år eldre fra forrige film(2 år i virkelige år for skuespillerne) og vi får bedre bilde av karakterene. Siste tredjedel av filmen er igjen i handlingens tegn og tar oss enda videre i Potters verden.
*

Harry Potter - the Philosophers stone

25 jan 2020

Første filmen i denne serien og et morsomt og spennende innblikk i Potters verden.
Eldre innlegg