blogg seksjon

1 uke siden

Arbeidshesten 2

Så gikk det 4 år med Opel Astra før den ble såpass dyr at noe annet måtte inn: denne gangen ble det WV Touran, mer familiepreget bil enn noen jeg har hatt før. Vi får satse på at denne arbeidshesten holder seg!..
8 måneder siden

Nytt utseende

Nytt utseende er på plass, ingenting banebrytende men med en noe mykere look. CSS-messig er optimaliseringer gjort som har redusert filen for dette. Bruker også en sans-serif font denne gangen...
1 år og 0 måneder siden

Wordpress - not

Etter en tids ide-tørke kikket jeg på wordpress som en mulig blogg/film plattform for bjornhkristiansen.com, og fant faktisk endel lovende plugins i så måte. Men etter å ha tweaket de såpass at det ble overkommelig, ville selfølgelig plugin for å dra ut IMDB ikke lengre virke. Mulig det hadde ne med at den bruker OMDB api istedet for å dra ut direkte fra IMDB sider, slik mitt eget script gjør(og cacher det)

Så, skulle jeg bruke kanskje uker med å finne ut av en annen persons kodingsfeil - ell..

 

Anno 2016

Etter en tids stillhet fra denne bloggen, er den nå på plass igjen - med fornyet interesse og kanskje et bedre mål enn tidligere. Rundt om på nettet ser websider til å bli mer og mer "ordinære". De store design-utfordringene uteblir, mye sikkert pga dreining mot mobilbruk. Dessuten har vel enhver st..

1 år og 4 måneder siden
 

CSS og andre ting

Jeg leste en interessant artikkel om bruk av selectors, eller rettere sagt bruken av noen helt spesielle av de, nemlig [em]tilde[/em]. Den blir brukt om hva som skal skje imellom elementer når de står/kommer etter hverandre, og beskriver hvordan det kan utnyttes for en helhetlig styling av repeteren..

2 år og 0 måneder siden
 

Cyanogenmod

Smart-telefoner er ikke som de engang var. Eller kanskje jeg bare ikke har fulgt med, antagelig er nok det siste mest rett her. Siste 10 år har disse små håndholdte datamaskinene tatt over markedet som var dominert av pc'er tidligere. Mange idag, i Norge ihvertfall, bruker mer telefonen enn de bruke..

2 år og 9 måneder siden
 

Senere til sengs = høyere IQ

Denne artikkelen liker vi   ...men om statistikken er der, er det nå likevel en litt tvilsom konklusjon, ihvertfall generelt sett. Men, morsomt likevel om ikke annet for å rettferdigjøre at en selv liker å sitte oppe lenge(men egentlig skulle gått og lagt seg for lenge siden   )...

2 år og 9 måneder siden
 

Arbeidshesten

Altfor ofte blir denne karen satt i bakgrunnen i denne heimen - så lenge den går bra og ikke koster skjorta på vedlikehold så gjør den ikke mye av seg. Vel, en liten tributt til vår gamle Ford Mondeo er på sin plass. Den ble nok litt dyr i drift siste 2-3 åra men har likevel holdt i nesten 1..

3 år og 4 måneder siden
 

IVAR herjer

Så er den tiden igjen - stormene kommer innover Vestlandet, denne gangen i form av Ivar. Allerede gjort endel skader og fler vil det nok bli. Godt å være innendørs.  ..

3 år og 5 måneder siden
 

Eizo Foris 2331

Etter en ganske lang tid vurdering og overveielser for eller imot har jeg omsider bestemt meg for ny monitor - en stund hadde jeg Dell som en fav, deretter NEC(mest etter andres råd) men, det ble Eizo istedet. Dels fordi jeg ville ha en skjerm som kan takle film og bildebehandling like bra som vanli..

4 år og 1 måneder siden

Arkiv


© 2013-2017 bjornhkristiansen.com | admin