B.H.Kristiansen

The Winchesters

3 / 10

IMDB: 7
RottenTomatoes: 77
MetaCritic: 8.3

Skuffende videreførelse av Supernatural som tar seg mange friheter og omskriver en god del av originale historien om John og Mary, foeldre til Dean og Sam. Den er lite sjarmerende med tamme figurer som like gjerne kunne vært tatt bort og med det obligatoriske «putt-så-mange-forskjellige-kulturer-inn-som-mulig» i forhold til skuespillere(I Supernatural var dette mer en organisk, scriptet og plotet bestemte om det var troverdig eller ikke) føltes det hele veldig «tilpasset». Det spilles også mye på effekter fra originalen. Det er vel også det som er positivt – at den er lett å kjenne igjen pga effektene..

Kun en episode sett men lover ikke godt, hovedfigurene har ikke kjemi med hverandre – eller publikum – og det er allerede gjort blundere i forhold til realismen.(jo, det er demoner her så argumentet er svakt..men Supernatural fikk dette til, så hvorfor ikke her?). Så det gjenstår å se hvordan senere episoder ter seg.