tv seksjon

4 dager siden

Broadchurch

Excellent serie som nå er i tredje sesong, denne gangen får vi igjen trukket tråder fra første og andre sesong, men også fokus på et helt nytt sett med gåter. Voldtekt står i fokus denne gangen og det er utrolig hva serie-skaperne klarer å pakke inn av drama og sinnstemninger rundt dette. Serien sier mye om hvordan forbrytelser påvirker små samfunn, men også hva som kan bo i tilsynelatende normale mennesker i enhver setting.

Vel verdt å se(gjerne foregående sesonger også)..


tv
5 dager siden

Agents of S.H.I.E.L.D

De 3 siste episodene har AOS holdt på i en virtuell verden, hvor Hydra er altomfattende. Serien har hatt mange oppturer og denne er nok en godbit som føles nesten som en film i seg selv. Moro og se Grant Ward skikkelsen i en mer positiv rolle igjen, ala den han hadde i første sesongen...

tv
5 dager siden

Legion

Legion's første sesong er over og for en måte og avslutte på! Den som ventet en mega-slutt tok nok noe feil, men den er stor i den forstand at plot'et gir absolutt ingenting ved dørene selvom "alt" er oppklart. Sedvanlig er det en cliffhanger her, med at den onde mutanten rømmer. Men også enda en cliffhanger finnes, etter subtekstene, hvor Legion selv blir fanget/teleportert inn i en flaske!

Superlativene er mange i denne serien, men annerledes og unik er ord som aldri har hørtes sanne..


tv

Homeland

Topp avslutning på Homeland sesong 6, med en oppdagelse at Carrie kanskje ikke skal involvere seg mer - siste bildet viser valget hun må ta etter ting blir forverret med en paranoid president.

I det hele tatt har denne sesongen vært bunnsolid, god driv i alle episodene ..uten de store høyden..


1 uke siden

Doctor Who

..er inne i sesong 10, tredje med Peter Capaldi og den begynner noe lunkent i første episode "Pilot". Etterhvert stjeler den nye følgesvennen Bill(som er ei jente) all oppmerksomheten og rettelig, siden Capaldi's doctor har blitt mer "barnslig" igjen, etter de mørkere sidene i sesong 9. Historien..

1 uke siden

Homeland

Sterk episode! Homeland har blitt atskillig roligere med sesongene og noen av de rent av nesten kjedelige..men sesong 6 har sakte bygd seg opp til å bli en thriller-sesong, så også denne siste episoden som har 3 samtidige hendelsesforløp gående - og de er alle forbundet med hverandre gjenom "ba..

1 måned siden

Legion

Legion er en ny serie basert på nyere Marvel seriehelter, hvor "Legion" er sagt å være den mektigste mutant som har eksistert - men som har et splittet sinn på opptil 20 forskjellige personligheter, og dertil like mange unike krefter.

Ganske trippy serie men utrolig fengen..


1 måned siden

Alphas

Alphas er en serie jeg plukket opp igjen når den omsider var kommet på netflix - god driv, interessante helter og en litt skjevt syn på hva mennesker egentlig gjør - når de ikke er "super". Mer ala *Heroes, mindre høyttravende enn denne men også litt mindr..

2 måneder siden

Orphan Black

Så første sesong - eller rettere sagt noen få episoder av sesong 1 - for et par år siden men fenget ikke dengang. Denne gangen så jeg skikkelig hele første sesongen og fant ut at Orphan Black er en utrolig engasjerende sci-fi serie, fra Canada. Det er noe med se..

4 måneder siden

Travelers

Travelers er en liten perle blant mange nye serier som har kommet siste månedene. Den virker tilsynelatende som en relativt godt oppkjørt type sci-fi serie om mennesker fra fremtiden som hopper til "vår" tid. Men plotet og flyten i historien - selv om det har mange kjente elemente..

5 måneder siden

Conviction

Conviction er enda en serie som begynte lovende - her er vi i Good Wife territorium og det var forfriskende å se en tidligere CSI NY skuespiller, samt hovedpersonen fra Agent Carter. Serien handler om en gruppe som ser på politisaker som er blitt liggende etter, men alltid med en bakgrun..

5 måneder siden

Designated Survivor

Designated Survivor er en politisk/dramatisk tv-serie som omhandler hva som skjer når presidenten + senatet blir likvidert, og hvem som da blir neste president, altså en "designated survivor". Vår helt er selfølgelig dette og kastes inn i det Hvite hus og intriger fra dag en..

5 måneder siden

Lethal Weapon 2016

Lethal Weapon er en reboot av de gamle Lethal Weapon filmene med Mel Gibson og Danny Glover. Mye av plotet er likt, men siden dette er en tv-serie er de blitt forkortet og skutt inn med andre ting. Jeg synes det funker veldig bra, det er action og humor i massevis og begge to sjarmerer i hver sin ty..

5 måneder siden

Lost

Lost er en serie som fanget publikum på 2000-tallet i hele 6 sesonger. Jeg har nå sett alle 6 og selv om ikke alle har like god driv og spenning i seg, er det vel verdt å se hele serien etter hverandre. Sesong 1 starter friskt med oppbygging av mysteriet, noe virker genuint overnat..

6 måneder siden

Arkiv


© 2013-2017 bjornhkristiansen.com | admin